Martinhovi

Entisajan tuntua henkivä kartano Martinniemessä

Martinhovi on 1900 luvun alussa rakennettu Jugend tyylinen kartano Haukiputaan Martinniemessä, n.30 km Oulusta pohjoiseen päin.
Järjestämme kokouspalvelut, hääjuhlat, muistotilaisuudet, saunaillat, pikkujoulut ja muut perhetapahtumat juuri toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.
Martinhovi on suosittu juhla- ja illanviettopaikka niin yksityishenkilöiden, kuin yritysasiakkaidenkin keskuudessa.

Perhejuhlien ja yritystilaisuuksien luottopakki

Martinhovi on vakiintunut perhe-ja yritysjuhlien kumppani ja tunnettu lämminhenkisestä ja yksilöllisestä palvelustaan. Varsinainen luottopakki. 
Kun ensimmäisen kerran löydät entisajan tuntua henkivään kartanoomme, uskallamme luvata, että tulet toistekin.

Kuten tiedetään, tilanteet tuppaa muuttumaan ja vuosien varrella olemmekin taikoneet asiakkaillemme monenmoisia yllätyksiä viimehetken iltapaloista aina saunavastoihin asti.
Meille on kunnia-asia että viihdyt vieraanamme ja tunnet olosi kotoisaksi.

Lämminhenkinen ja kaunis, tilaisuuden kuin tilaisuuden luonteeseen yksilöllisesti somistettu yksityistila on mukailtavissa niin pienen kuin suurenkin seurueen käyttöön. Meren rannalla sijaitseva löylyihin kutsuva saunarakennus paljuineen on mahdollista varata erilliskäyttöön. Ravintolassa on 100 asiakaspaikkaa.

Lämminhenkinen ja aidosti juuri sinun juhlistasi kiinnostunut henkilökunta pitää huolen, että juhlistasi tulee maukkaat ja ikimuistoiset.

Lisätietoja ja varaukset:

myynti@martinhovi.com
+358 44 589 8658 (ma–pe klo 8–20)